Dansk IP fastnettelefoni for brugere i Sydfrankrig
 
ProVobis IP- telefoni

ProVobis konceptet drives af Comflex Networks Aps som er et rent dansk ejet selskab der igennem de seneste 4 år har været blandt markedets førende udbydere af bredbåndsløsninger til danske boligforeninger. Comflex Networks Aps har eksisteret i over 15 år.

 
Comflex tilbyder hermed en IP telefoni-løsning der vil give store besparelser for den enkelte.

Hvad skal der til ?
Brugeren skal have adgang til en god Internetforbindelse og man skal købe en VoIp enhed (Fig. 1.) hos Comflex eller efter nærmere aftale en PC phone (Computer program der afvikler SIP telefoni).
For at brugen er optimal forudsættes det, at brugeren har en stabil Internetforbindelse.

Fig. 1.Fig. 2.

  Hvad kan man så – er der begrænsninger ?
Ved en ProVobis IP telefoni løsning er der ingen begrænsninger i forhold til en almindelig dansk fastnettelefon, man kan endog mod et mindre gebyr overføre sit nuværende danske nummer.
Når man rejser imellem Danmark og udland kan man medtage VoIp enheden og når man tilslutter denne til et Internetstik vil man straks kunne modtage opkald og foretage udringning.
Systemet indeholder automat svar og optagning af besked som kan afleveres via en email med vedhæftet lydfil.
Man ringer normalt – blot til meget lavere takster og lavere abonnement, samtidigt med at alle der ringer fra Danmark blot taster det danske telefonnummer og betaler lokal dansk takst, uanset hvilket telefonselskab man anvender. Man kan benytte de kendte særtjenester som eks. nummeroplysning m.v.

Hvad koster det og hvad kan man spare ?
Besparelsen vil være flere tusinde kroner om året for en standardbruger, alene på abonnementet i forhold til dansk fastnet spares der over DKK 800 om året.
VoIp enheder tilbydes til DKK 450,00 inkl. moms.
Enheden er samtidigt switch for optil 3 PC’s
Oprettelse er DKK 80.

Abonnementet giver bl.a. retten til at anvende hele ProVobis Internet administrations strukturen med Email Service assistance, betalingstankning, opsætningsvejledning og m.m.

 

 
Abonnement
     
Pr. måned   DKK 20,00*
     
     
Andre tjenester og ydelser
   
Internationale kald til fastnet & mobilnet Priser ligger optil. 80% under gældende TDC priser. Rekvirer prisliste. Som eksempel nævnes USA takst som er 15 øre pr. minut
Minuttakst imellem ProVobis kunder Gratis
Særtjenester og Specialnumre
Comflex Networks ApS tilbyder adgang til TDC's særtjenester.
Prisen for dette følger TDC's slutbrugerpriser.
Nummertildeling Nummerportering
Behold eksisterende nummer DKK 306,-
Nummer fra Comflex nummerserie DKK 0

Teknologien
ProVobis Internettelefoni anvender SIP protokollen som er den foretrukne verdensstandard for Internettelefoni. Det bevirker, at man kan forvente at det købte udstyr vil kunne anvendes sammen med andre udbydere hvis det en dag skulle blive aktuelt.

Comflex vil forsøge at give adgang til ProVobis systemet for Skype brugere, men da Skype har valgt at bruge egne protokoller kan det desværre betyde at dette ikke kan realiseres.

Enhver SIP enhed kan bruges i stedet for ProVobis 0101 blot er der særlige forhold vedr. Vis-nummer for de enkelte lande samtidigt med at Comflex selvfølgelig ikke kan hjælpe ved dybere problemstillinger på andet udstyr.