Dansk IP fastnettelefoni
 
ProVobis IP- telefoni

ProVobis konceptet drives af Comflex Networks Aps som er et rent dansk ejet selskab der igennem de seneste 4 år har været blandt markedets førende udbydere af bredbåndsløsninger til danske boligforeninger. Comflex Networks Aps har eksisteret i over 15 år.

 
Comflex tilbyder hermed en IP telefoni-løsning der vil give store besparelser for den enkelte.

Hvad skal der til ?
Brugeren skal have adgang til en god Internetforbindelse og man skal købe en ProVobis VoIp enhed(Fig1).
ProVobis IP telefoni konceptet er optimeret til brugere der ikke selv ønsker at konfigurere enheder med kryptiske koder. Når du har modtaget enheden er den fuldt klar til drift.

For at brugen er optimal forudsættes det, at brugeren har en stabil Internetforbindelse.Fig 1.Fig 2.

  Hvad kan man så – er der begrænsninger ?
Ved en ProVobis IP telefoni løsning er der ingen begrænsninger i forhold til en almindelig dansk fastnettelefon, man kan endog mod et mindre gebyr overføre sit nuværende danske nummer.
Når man er på rejse kan man medtage VoIp enheden og hvis man tilslutter denne til et Internetstik vil man straks kunne modtage opkald og foretage udringning.
Systemet indeholder automat svar og optagning af besked som kan afleveres via en email med vedhæftet lydfil.
Man ringer som normalt – blot til meget lavere takster og lavere abonnement. Man kan benytte de kendte særtjenester som eks. nummeroplysning m.v.

Hvad koster det og hvad kan man spare ?
Besparelsen vil være flere tusinde kroner om året for en standardbruger, alene på abonnementet i forhold til dansk fastnet spares der over DKK 1000 om året.
VoIp enheder tilbydes til DKK 450,00 inkl. moms.
Enheden er samtidigt switch for optil 3 PC’s
Oprettelsen koster DKK 100.

Abonnementet giver bl.a. retten til at anvende hele ProVobis Internet administrations strukturen med Email Service assistance, betalingstankning, opsætningsvejledning og m.m.

 
Abonnement
     
Pr. måned   DKK 20,00*
     
     
Andre tjenester og ydelser
   
Internationale kald til fastnet & mobilnet Priser ligger optil. 80% under gældende TDC priser. Rekvirer prisliste. Som eksempel nævnes USA takst som er 15 øre pr. minut
Minuttakst imellem ProVobis kunder Gratis
Særtjenester og Specialnumre
COMFLEX Networks tilbyder adgang til TDC's særtjenester.
Prisen for dette følger TDC's slutbrugerpriser.
Nummertildeling Nummerportering (Behold eksisterende nummer) DKK 306,25
Nummer fra Comflex nummerserie DKK 0

Teknologien
ProVobis Internettelefoni anvender SIP protokollen som er den foretrukne verdensstandard for Internettelefoni. Det bevirker, at man kan forvente at det købte udstyr vil kunne anvendes sammen med andre udbydere hvis det en dag skulle blive aktuelt.

Comflex vil forsøge at give adgang til ProVobis systemet for Skype brugere, men da Skype har valgt at bruge egne protokoller kan det desværre betyde at dette ikke kan realiseres.

Enhver SIP enhed kan principielt bruges i stedet for ProVobis 0101 blot er der særlige forhold vedr. Vis-nummer, ringetoner m.m. Indtil videre har vi valg kun at supportere ProVobis 0101, men vi arbejder på at kunne udgive en liste over godkendte alternative enheder i 3. kvartal 2005.
Den leverede ProVobis 0101 kan selvfølgelig konfigureres til anvendelse i andre SIP systemer.
I visse antenneforeninger er der allerede udleveret VoIP enheder og her kan der være aftaler der muliggør anvendelse af disse. Send evt. forespørgsel <kald til skema>